Inställningar och tips

MyPagesSettings

MyPagesSettings anges i web.config under configuration som följer (det KAN vara viktigt att det ligger exakt först under configuration):

<configuration>
            <configSections>
                         <section name="myPages" type="MyPagesSettings"/>
            </configSections>
            <myPages internalCatalog="true" collapseCatalog="false" developmentAndDebug="true" useCatalogSortOrder="false" />
….
< /configuration>

De settings som finns är dessa:

internalCatalog – bool – Om true så inkluderas en katalog för interna e-tjänster i MyPages
collapseCatalog – bool- Om true så omvandlas kategorierna i  e-tjänstekatalogen i MyPages till en menystruktur, vilket gör det möjligt att minimera och öppna kategorier.
initialCatalogCategory – Guid – Om collapseCatalog är true kan man här ange en kategori som skall vara utfälld default när användaren klickar på länken till katalogen.
useCatalogSortOrder – bool – Om true så overridas sorteringen på kategorier i e-tjänstekatalogen i MyPages och sorteras efter SortOrder på kategorierna (i vanliga fall är det alfabetisk sortering)
useInternalCatalogSortOrder – bool – samma som ovan, fast för den interna katalogen.
developmentAndDebug – bool – jag tror att man får utdumpad stack trace osv på webbsidan vid exceptions om detta är satt till true. Bör aldrig vara true i produktionsmiljö.

Ovanstående finns i klassen MyPagesSettings som ligger i App_Code i Eservice-webben. Default

Default är alla bool false, och guiddar Guid.Empty.